Over ons

Van harte welkom bij Tuincentrum de KoningOver ons - Tuincentrum de Koning

Ons mooie tuincentrum vindt u in Rohel, Friesland, in de buurt van Joure en Heerenveen. Waar Service en Kwaliteit voorop staan, waar door wij de klant graag tevreden de deur uit zien gaan. En hier is het ons om te doen! We houden het graag persoonlijk en staan altijd klaar voor advies!

Planten voor binnen en buiten

U vindt bij ons 3000 m2 tuinplanten, bomen, heesters en coniferen. Waar u rondom de nieuwste trendy buitenpotten, manden en pot plant combinaties zult zien. Hier naast hebben wij een zeer ruim assortiment kamerplanten, mooie bloeiende planten of groene planten. En van kleine kamerplanten tot grote kamerplanten. Verder ziet u trendy binnenpotten en glaswerk. Pot plant combinaties staan voor u klaar, maar uiteraard maken wij ook graag arrangementen naar uw wens klaar. Geregeld gaan wij naar beurzen, waar door u vernieuwde cadeau, sfeer en interieurartikelen zult aantreffen in ons tuincentrum.

Zijdebloemen en planten

Heeft u niet de groene vingers? Wij hebben een ruim assortiment zijdebloemen- en planten welke niet van echt te onderscheiden zijn. We maken graag voor u een zijde bloemstuk of een zijdebloemen boeket naar uw wens!

Alles voor de inrichting van huis en tuin

Kortom alles voor de inrichting van uw huis en tuin vindt u binnen ons tuincentrum. Wij staan er mee bekend dat ons gehele tuincentrum rolstoelvriendelijk is, en wij bij de ingang een aantal rolstoelen gratis voor u klaar hebben staan. Waar u tussen het winkelen door, gezellig een kop koffie kunt drinken. En om het u gemakkelijk te maken, zijn we graag bereid een handje te helpen en bieden we u de nodige service. En natuurlijk bent u voor informatie en vakkundig advies bij ons op het juiste adres.

Hieronder enkele van onze diensten op een rijtje.

  • Geeft u een cadeau? Wij pakken het feestelijk voor u in!
  • Op uw planten krijgt u tot wel 6 maanden groeigarantie!
  • Wij planten bakken en schalen vakkundig voor u in!
  • Als het nodig is, helpen we u met het inladen van uw auto!

Vraag in ons tuincentrum naar de voorwaarden.

Wij heten u van harte welkom bij Tuincentrum de Koning Meerweg 3 in Rohel, Friesland. In de buurt van Joure en Heerenveen

Waar de klant ook Koning is!