Over ons

Van harte welkom bij Tuincentrum de Koning

Ons mooie tuincentrum vindt u in Rohel, Friesland, in de buurt van Joure, Heerenveen, Oranjewoud. Waar Service en Kwaliteit voorop staan, waar door wij de klant graag tevreden de deur uit zien gaan. En hier is het ons om te doen! We houden het graag persoonlijk en staan altijd klaar voor advies!

Omstreeks 65 jaar geleden hebben Wim en Annie de Koning en zijn broer en schoonzus Tuincentrum De Koning opgericht aan de Meerweg 3 in Rohel. Vroeger kweekten zij grotendeels groente. En in de jaren daarna werden ook planten gekweekt en bij veilingen aangekocht. Langzaam aan breidde de kwekerij uit tot een waar tuincentrum waarin zij meegingen met de tijd en er ook artikelen werden ingekocht als kamerplanten, binnen en buitenpotten, cadeau en sfeerartikelen. En een aantal keren in de week werd er naar de veiling in Aalsmeer gereden. In 2007 namen zoon Peter en zijn vrouw Andriesje de Koning het tuincentrum over. En de kwekerij werd voortgezet door zoon Hans en zijn vrouw Antoinette de Koning. En sinds een aantal jaren is de dochter van Peter en Andriesje, Anna De Koning ook met veel plezier werkzaam binnen ons bedrijf.

In de afgelopen 65 jaar is tuincentrum De Koning uitgegroeid tot het grote tuincentrum in Friesland welke in wijde omgeving bekend is als 'het tuincentrum in Rohel of in de volksmond De Koning in Rohel'. Waar alles voor uw huis en tuin verkrijgbaar is. Maar een ding is altijd gebleven, en dit is ons slogan: "Waar de klant ook Koning is!" En Service welke wij samen met ons geweldige team medewerkers nog jaren en jaren graag voort willen zetten!

Planten bestellen voor binnen en buiten

U vindt bij ons 3000 m2 tuinplanten, bomen, heesters en coniferen. Waar u rondom de nieuwste trendy buitenpotten, manden en pot plant combinaties zult zien. Voor de moestuin liefhebbers hebben wij een ruime sortering groente- en kruidenplanten. Hier naast hebben wij een zeer ruim assortiment kamerplanten, mooie bloeiende planten of groene planten. En van klein tot grote kamerplanten. Verder ziet u trendy bloempotten en glaswerk. En de pot plant combinaties staan voor u klaar, maar uiteraard maken wij ook graag arrangementen naar uw wens klaar. Geregeld gaan wij naar beurzen, waar door u vernieuwde cadeau, sfeer en interieurartikelen zult aantreffen in ons tuincentrum in Rohel.

 

Alles voor uw huis, tuin, terras en balkon vindt u bij tuincentrum De Koning in Rohel!

 

Alles voor de inrichting van huis. tuin. terras of balkon

Kortom alles voor de inrichting van uw huis, tuin, terras en balkon vindt u binnen ons tuincentrum in Rohel. En bent u moeilijk ter been, ons gehele tuincentrum is rolstoelvriendelijk. En om het u gemakkelijk te maken zijn we graag bereid een handje te helpen en bieden we u de nodige service

Hieronder enkele van onze diensten op een rijtje.

  • Geeft u een cadeau? Wij pakken het feestelijk voor u in!
  • Op uw planten krijgt u tot wel 6 maanden groeigarantie!
  • Wij planten bakken en schalen vakkundig voor u in!
  • Als het nodig is, helpen we u met het inladen van uw auto!

Vraag in ons tuincentrum naar de voorwaarden.

Van harte welkom bij De Koning Rohel!

Wij heten u van harte welkom bij Tuincentrum de Koning Meerweg 3 in Rohel, Friesland. In de buurt van Joure en Heerenveen

Waar de klant ook Koning is!