Tuinplanten

De mooiste tuinplanten vindt u bij tuincentrum de Koning in Rohel, Friesland, nabij Joure, Heerenveen, Oranjewoud en omgeving. Waarin wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende groepen. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Zoekt u ideeën voor uw tuin, terras of balkon? Dan vindt u bij De Koning in Rohel Friesland genoeg inspiratie! Van bloeiende tuinplanten tot tropische tuinplanten of vaste tuinplanten, en zoveel meer!

Wij helpen graag uw tuinplanten combinerenPot plant combinatie bestellen bij de Koning Rohel

Vaste planten kunt u combineren met zoveel soorten planten, waarin wij u graag helpen!. In ons tuincentrum staan ook plant pot combinaties voor u klaar van klein tot groot. Daarnaast maken wij uiteraard ook graag een planten arrangement naar uw wens! 

Kuipplanten

Kuipplanten zoals Tibouchina, Hibiscus, Fuchsia, Abutilon en Lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Onze Service

Wilt u graag (vaste) planten in een bloempot of een mooie combinatie vaste plant met perkplanten in een mand? Of wilt u tuinplanten in een pot of mand cadeau geven? Wij helpen u graag een mooie combinatie klaar te maken! En pakken een cadeau prachtig gratis voor u in! Het kan ook zo zijn dat u er even niet uitkomt en meer advies wilt ontvangen over een plant of buiten bloempot? Wij geven u graag gewoon advies bij tuincentrum De Koning in Rohel. Dit alles is gewoon onze service!