Tuinplanten

Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk  mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt.

Vaste planten zijn te combineren met vele planten waar wij u graag mee helpen. In ons tuincentrum staan pot plant combinaties voor u klaar. Maar uiteraard maken wij ook graag een planten arrangement naar uw wens! 

Kuipplanten zoals Tibouchina, Hibiscus, Fuchsia, Abutilon en Lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Onze Service

Wilt u graag (vaste) planten in een buitenpot of mooie zomerbloeiers in een mand? Wij helpen u graag een mooie combinatie klaar te maken! Of komt u er niet uit en wilt u meer weten over een plant of buitenpot? Wij geven u graag gewoon advies bij tuincentrum De Koning in Rohel. 

App, Bel of Bestel Service

Nu het  ! Coronavirus ! ons land in de ban heeft volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Wij zijn GEOPEND van maandag t/m zaterdag bij tuincentrum De Koning met de gepaste 1,5 meter afstand. Daarnaast bieden wij u als extra Service aan om vragen of bestellingen via dit telefoonnummer ! 06-39870796 ! te plaatsen om toch uw tuin of terras op te kunnen fleuren. Op deze pagina -->> App Bel en Bestel kunt u lezen hoe u nu ook kamerplanten, tuinplanten, pot plant combinaties, coniferen, bomen, heesters, graszoden en zo meer kunt bestellen en GRATIS laten bezorgen vanaf 35,- . Binnen ongeveer een straal van 15 kilometer. 

Wij heten u van harte welkom in ons tuincentrum op de Meerweg 3 Rohel, Nabij Heerenveen en Joure

En heeft u nog een vraag dan kunt u ons altijd bellen  0513-551331