Tuinplanten

De mooiste tuinplanten vindt u bij tuincentrum de Koning in Rohel, Friesland, nabij Joure en Heerenveen omgeving. Waarin wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende groepen. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Zoekt u ideeën voor uw tuin, terras of balkon? Dan vindt u bij ons tuincentrum in Rohel genoeg inspiratie!

Wij helpen graag uw tuinplanten combineren

Vaste planten kunt u combineren met zoveel soorten planten, waarin wij u graag helpen!. In ons tuincentrum staan ook pot plant combinaties voor u klaar. Maar uiteraard maken wij ook graag een planten arrangement naar uw wens! 

Kuipplanten

Kuipplanten zoals Tibouchina, Hibiscus, Fuchsia, Abutilon en Lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Onze Service

Wilt u graag (vaste) planten in een buitenpot of een mooie combinatie tuinplanten in een mand? Of wilt u tuinplanten in een pot of mand cadeau geven? Wij helpen u graag een mooie combinatie klaar te maken! En pakken een cadeau prachtig gratis voor u in! Het kan ook zo zijn dat u er even niet uitkomt en meer advies wilt ontvangen over een plant of buitenpot? Wij geven u graag gewoon advies bij tuincentrum De Koning in Rohel. Dit alles is gewoon onze service!

Wij heten u van harte welkom in ons tuincentrum op de Meerweg 3 Rohel, Nabij Heerenveen en Joure