Tuinplanten

De mooiste tuinplanten vindt u bij tuincentrum de Koning in Rohel, Friesland, nabij Joure en Heerenveen. Waarin wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende groepen. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt.

Vaste planten zijn te combineren met vele planten waar wij u graag mee helpen. In ons tuincentrum staan pot plant combinaties voor u klaar. Maar uiteraard maken wij ook graag een planten arrangement naar uw wens! 

Kuipplanten zoals Tibouchina, Hibiscus, Fuchsia, Abutilon en Lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Onze Service

Wilt u graag (vaste) planten in een buitenpot of een mooie combinatie tuinplanten in een mand? Wij helpen u graag een mooie combinatie klaar te maken! Of komt u er niet uit en wilt u meer weten over een plant of buitenpot? Wij geven u graag gewoon advies bij tuincentrum De Koning in Rohel. 

Wij heten u van harte welkom in ons tuincentrum op de Meerweg 3 Rohel, Nabij Heerenveen en Joure