Tuincentrum De Koning

Tuincentrum De Koning
Meerweg 3
8507 CA Rohel

Waar de klant ook Koning is!

Tuincentrum de Koning vindt u in Rohel, Friesland, in de buurt van Joure en Heerenveen. Wij hebben een breed assortiment in tuinplanten, coniferen, bomen, heesters en fruitbomen. Hiernaast vindt u bij ons alles voor uw gazon. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor snel resultaat bestelt u complete graszoden bij ons tuincentrum 0513-551331. Ook bieden wij u een zeer ruime keuze in kamerplanten, binnenpotterie, buitenpotterie, cadeau en interieur artikelen, en zijdeplanten of zijdebloemen.

Kortom alles voor uw tuin, huis & interieur vindt u binnen ons tuincentrum. En zoekt u al iets wat u bij ons niet tegenkomt? Dan zetten we alles in het werk om dit wel voor u voor elkaar te krijgen!

Bezoek onze kerstshow in Friesland

Een sfeervolle kerstshow in Friesland vindt u bij tuincentrum De Koning in Rohel, nabij Joure en Heerenveen. Waar u alles vindt van kerstballen tot kerstverlichting voor binnen en buiten. En bovenal een warme kerstsfeer hangt, dit bleek wel uit de succesvolle opening van onze kerstshow. We kunnen gerust zeggen dat onze kerstshow dit jaar weer anders is, méér gedurfd en weer spectaculairder! U komt toch ook?

Ons mooie tuincentrum vindt u op de Meerweg 3 in Rohel, Friesland. Waar Service en Kwaliteit voorop staan. Waar door wij de klant graag tevreden de deur uit zien gaan, en hier is het ons om te doen! We houden het graag persoonlijk en staan altijd klaar voor advies!

Wij heten u van harte welkom bij tuincentrum de Koning op de Meerweg 3 in Rohel!

Openingstijden

 • Maandag:
  12:30 - 18:00
 • Dinsdag:
  10:00 - 18:00
 • Woensdag:
  10:00 - 18:00
 • Donderdag:
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag:
  10:00 - 20:00
 • Zaterdag:
  10:00 - 17:00

Tot en met vrijdag 21 december is ons tuincentrum op vrijdagavond Koopavond extra geopend van 10:00 tot 20:00 uur!

Locatie

Routebeschrijving

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.