Kamerplanten

Bij Tuincentrum de Koning vindt u een groot assortiment bloeiende en groene kamerplanten. Van varens tot cactussen tot grote palmen, yucca's en orchideeën,. En wilt u kamerplanten bestellen dan kunt u de kamerplant van uw keuze telefonisch door geven 0513-551331 of bel/app naar ons Whats-app nummer 06-39870796  Of u nu bloeiende kamerplanten , groene kamerplanten of een kamerplant in pot wilt kopen, het kan allemaal bij tuincentrum De Koning in Rohel! Hiernaast kunnen wij uw kamerplanten ook bezorgen! En heeft u hierbij eventueel nog potgrond nodig? U kunt o.a. kiezen uit diverse soorten potgrond voor orchideeën, cactussen en varens. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Potgrond speciaal met extra voedingsstoffen

Zo hebben wij ook potgrond speciaal met extra voedingsstoffen. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook in potgronden hebben wij een biologische lijn.

Kamerplanten in mooie manden geëtaleerd op ons nieuwe pleinPleinen

Op onze pleinen ziet u kamerplanten in verschillende hoogte in een binnenpot geëtaleerd. Daarnaast ziet u ook een plein met planten in manden samen met interieurartikelen. En komt u er even niet uit, bij Tuincentrum de Koning staan wij voor u klaar om samen met u de juiste keuze te maken. Wij heten u welkom binnen ons tuincentrum in Rohel, in de buurt van Joure en Heerenveen!