Kamerplanten

U vindt bij tuincentrum de Koning een groot assortiment bloeiende en groene kamerplanten, van varens tot cactussen tot grote palmen, yucca's en orchideeën,. Hier naast hebben wij diverse soorten potgrond. Zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens.

Kerstster (Poinsettia)

Een van de bloeiende kamerplanten welke elk jaar weer blijft terug komen is de kerstster. Toch is de kerstster al zo oud als wij ons kunnen herinneren. Vroeger stond deze mooie kamerplant immers al in de vensterbank, en nog is de kerstster een veel en graag geziene kamerplant!

De gedachte aan de kerstster

De gedachte aan de kerstster zijn haar gekleurde schutbladeren. Ze zijn ovaal en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij tuincentrum De Koning in het helderrood, zalmroze of roomwit en omringen kleine, gele bloemknoppen. Hoe je het ook went of keert de prachtige kerstster brengt nostalgie, warmte en kleur in uw leven.

Potgrond speciaal

In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook in potgronden hebben wij een biologische lijn.

Zoekt u mooie bloeiende of groene kamerplanten of juist grote groene kamerplanten? Bij Tuincentrum de Koning in Rohel Friesland staan wij voor u klaar om samen met u de juiste keuze te maken. Heeft u hierbij potgrond nodig voor uw kamerplant, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij heten u welkom binnen ons tuincentrum!