Kerstshow tuincentrum De Koning met mooiste kersttrends 2019

Kerstshow tuincentrum De Koning met mooiste kersttrends 2019

Én waar u kerst inspiratie en gezelligheid zult vinden

Wat is het toch heerlijk dat de gezellige kerst er weer aan komt. De warmte, gezelligheid, en het samen zijn! Maar om die warmte en gezelligheid te krijgen is éérst onze kerstshow 2019 opening welke op woensdag 23 oktober 2019 om 10 uur wordt geopend tot 22:00 uur ’s avonds! We willen namelijk iedereen de kans geven om te kunnen genieten van onze kerstshow opening met een nieuwe indeling waar u verbaasd over zult zijn. Met prachtige kerstkleuren, de nieuwste kersttrends van 2019, En kerstbomen opgesierd in allerlei nieuwe trends voor de kerst. Zo ook de kerstverlichting waarbij het steeds gemakkelijker wordt om deze in de kerstboom te draperen en bovendien ook weer gemakkelijk uitgehaald kan worden. Daarnaast zijn er vele soorten buitenverlichting, want ook buiten is gezelligheid belangrijk! Met een vuurkorf waar eenieder gezellig rond een warm haardvuur kan staan. 

Wanneer is de kerstshow 2019 geopend bij tuincentrum De Koning?

Wij heten u vanaf woensdag 23 oktober van harte welkom vanaf 10:00 uur op de Meerweg 3 in Rohel Friesland, nabij Heerenveen en nabij Joure.
Waar u kerst inspiratie én gezelligheid tot 22:00 uur ’s avonds zult vinden bij de kerstshow 2019 van tuincentrum De Koning in Rohel! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten: