De weg naar tuincentrum De Koning

De weg naar tuincentrum De Koning

De weg naar tuincentrum De Koning is voor vele klanten van ons al jaren te vinden. "Voor wie de weg naar tuincentrum De Koning nog niet kent, hopen wij ons mooie tuincentrum te mogen laten zien."

Binnenafdeling vernieuwd

Zo hebben wij de afgelopen tijd in etappes de binnenafdeling vernieuwd. Met een compleet nieuwe schappenstelling waardoor onze pottenserie perfect tot uiting komt. Hiernaast is onze binnenafdeling compleet omgedraaid. Waardoor bij binnenkomst alles al ruim en overzichtelijk is!

Het overdekte gedeelte van de buitenkas veranderd

Het buiten terrein was al vernieuwd. Maar nu is hiernaast het overdekte gedeelte van de buitenkas veranderd. Een complete nieuwe indeling met leuke kamers en de nieuwste trends.  

Tuincentrum de Koning heeft natuurlijk de kassen vol met planten. Wist u dat Tuincentrum de Koning beschikt over het grootste assortiment eenjarige perkplanten van Friesland!! En deze dagelijks vers worden aangevoerd door Kwekerij Hans de Koning, waardoor de kas vol verse planten staat! Kwekerij Hans de Koning, wordt gerund door Hans en Antoinette de Koning. "Zo werken we mooi samen in vele opzichten!"

Kortom volop keus om uw potten en borders te vullen.

Wij heten u van harte welkom bij tuincentrum De Koning Meerweg 3 in Rohel.

Peter en Andriesje en Team Tuincentrum De Koning

De weg naar tuincentrum De Koning Rohel Friesland