Beukenhaag planten kopen

Beukenhaag planten kopen

Beukenhaag kopen Tuincentrum De Koning Rohel Friesland

De mooiste groene en rode beukenhaag koopt u voordelig bij tuincentrum De Koning in Rohel, Friesland. Nabij Joure en Heerenveen. De groene en rode beukenhaag zijn te koop in diverse maten bij ons tuincentrum in Rohel. 

Wanneer beukenhaag planten?

Beukenstruikjes die in pot gekweekt zijn kunt u het hele jaar door planten. Echter de beukenhaag met kluit laat zich het beste planten bij vorstvrij weer tussen oktober en apri

Hoeveel beukenhaag per meter?

Wij adviseren 4 a 5 beuken per strekkende meter.

Hoe moet je een beukenhaag planten? 

Vaak krijgen wij de vragen hoe je een beukenhaag moet planten. Ons advies hierin is om de beuk aan te planten met aanplant grond en hierbij Pokon beuken en hagen voeding toe te voegen. 

Beukenhaag bestellen

Wilt u graag de beukenhaag bestellen? Geef uw bestelling dan telefonisch  0513-551331 door. Dan staat uw bestelling daarna klaar bij ons tuincentrum aan de Meerweg 3 in Rohel. En natuurlijk kunnen wij ook uw beukenhaag bezorgen, vraag er naar aan onze medewerkers!

Online webshop!

De aanplant grond en de Pokon beuken en hagen voeding kunt u snel en gemakkelijk in onze online webshop kopen!

Tip rode en groene beukenhaag
Verder verwijzen wij u ook graag naar onze tuintips pagina waar u veel tips over beukenhagen en andere hagen kunt lezen!

 

Wij heten u welkom in ons tuincentrum aan de Meerweg 3 Rohel, nabij Heerenveen en Joure! Waar wij u graag meer advies geven!