Kerstartikelen

Voor een sfeervolle kerstshow in Friesland bent u bij tuincentrum De Koning Meerweg 3 in Rohel op het juiste adres. Met kerstartikelen, kerstballen, kerstversiering, kerstdecoratie en kerstverlichting voor binnen en buiten. Waar u kunt genieten van de gezelligheid en kerst inspiratie kunt opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een kunstkerstboom niet van echt te onderscheiden? Binnen ons tuincentrum vindt u ons bomen bos met vele verschillende soorten kunstkerstbomen. Daarnaast zijn er kerstbomen opgesierd in allerlei nieuwe trends voor de kerst. 

Kerstverlichting welke in 5 minuten uw boom verlicht?

Of zoekt u kerstverlichting voor binnen welke in 5 minuten uw boom verlicht? Wij kunnen u alles vertellen over de 1-2 Glow kerstverlichting welke in 5 minuten uw kerstboom verlicht. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten kerstverlichting voor binnen en buiten. En vindt u bij ons een zeer ruim assortiment aan kerstversiering, en kerstcadeaus. Kom langs bij tuincentrum De Koning in Rohel om de warme kerstsfeer te proeven! 

Kerstshow 2020 is geopend!

Kerstshow 2020 is geopend bij tuincentrum De Koning!. Wij  heten u van harte welkom bij Tuincentrum de Koning op de Meerweg 3 Rohel Friesland. Nabij Joure en nabij Heerenveen. Waar u de kerst inspiratie, sfeer én gezelligheid zult vinden binnen de sfeervolle kerstshow in Friesland bij ons tuincentrum in Rohel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstshow 2020