Zijden bloemen en planten

Naast onze tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met zijde bloemen en -planten. Waarvan de sfeervolle najaarskleuren nu weer binnen zijn in ons tuincentrum in Rohel, nabij Joure en Heerenveen. Een combinatie van een trendy pot met een zijde orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijde bloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. Daarnaast maken wij ook graag voor u een zijde bloemstuk in de prachtige Najaarskleuren welke net binnen zijn gekomen.

In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan seizoensbloemen, planten en decoratieve takken.

Bedrijven

Ook als u een bedrijf heeft, dan staat een zijden bloemstuk op de balie zeer verzorgd. Of een mooie grote zijde plant in uw kantoor, is niet van echt te onderscheiden, en u heeft er geen omkijken naar. Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn! Bel ons vrijblijvend voor een afspraak  . Samen komen we vast tot een creatieve oplossing!

Naast onze zijde bloemen en planten hebben wij een zeer ruim assortiment tuinplanten in onze buiten kas en een bloemenpracht aan kamerplanten in onze binnen kas! Wij heten u van harte welkom bij tuincentrum De Koning op de Meerweg 3 in Rohel!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau