Zijdebloemen en planten

Naast onze tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met zijdebloemen en -planten. Waarvan de sfeervolle zijdebloemen in verschillende soorten bloemen en in vele kleuren nu weer nieuw binnen zijn in ons tuincentrum in Rohel, nabij Joure en Heerenveen. Een combinatie van een trendy pot met een zijde orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. Daarnaast maken wij ook graag voor u een zijden bloemstuk in de prachtige Voorjaarskleuren!.

In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan seizoen bloemen, planten en decoratieve takken.

Een zijden bloemstuk op de balie of een grote plant naar uw wens!

Ook als u een bedrijf heeft, dan staat een zijden bloemstuk op de balie zeer verzorgd. Of een mooie grote zijdeplant in uw kantoor, is niet van echt te onderscheiden, en u heeft er geen omkijken naar. Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn! Bel ons vrijblijvend voor een afspraak  . Dan komen we samen vast tot een creatieve oplossing!

Naast onze zijdebloemen en planten hebben wij een zeer ruim assortiment tuinplanten en een bloemenpracht aan kamerplanten  van groot tot klein. Wij heten u van harte welkom bij tuincentrum De Koning op de Meerweg 3 in Rohel.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau