Nieuws

Woonplanten van de maand februari

Winterbloeiers Primula Asbloem Jasmijn


Winterbloeiers woonplanten februari primula asbloem jasmijn

 

Met uitbundige bloemen, fraai groen blad en een puur-natuur-uitstraling helpen winterbloeiers je stralend februari door, richting lente!

Voor wie hunkert naar het voorjaar, maar toch echt nog een stukje winter moet uitzitten: woonplanten die lak hebben aan de seizoenen en nu al eigenwijs bloeien in geuren en kleuren. De botanische beauty's van februari zijn primula, asbloem en jasmijn, in uitstraling vrij te vertalen als uitgelaten, romantisch en sereen. Ze kunnen allemaal goed tegen het wat droge binnenklimaat in huis en zijn makkelijk in de omgang: als je af en toe een rondje geeft, blijven ze groeien en bloeien. Lees meer over deze prachtige woonplanten van de maand februari

 
 
 


Tuinplant van de maand februari

Salix

Tuinplant van de maand februari Salix Wilg

 

De Salix (wilg) iseen welkome aanwinst voor een tuin of terras. De takken kunnen omhoog reiken, maar ook laag naar beneden hangen. Eerst komen er zachte zilverwitte katjes aan (dat is de bloeivorm van de Salix), later verschijnen de groene blaadjes en in de winter zijn de stengels fraai okerkleurig. De Salix voor in de tuin is de miniversie van degrote knot- en treurwilgen die parken, oevers en wegen sieren.

Meestal zijn deze wilgenstruikjes op een hoog stammetje geënt, zodat ze een mooie combinatiemogelijkheid geven met kleurrijke onderbeplanting. Zo wordt de Salix met bijvoorbeeld Primula, violen of narcissen al snel een vrolijke lenteplek in de tuin of op het terras. Lees meer over de tuinplant van de maand februari 

Nieuwe potten serie, plein en kamerplanten

Geregeld gaan wij naar beurzen om de nieuwste trends te bezoeken. En vandaag kregen wij hiervan weer 2 nieuwe potten series binnen. De 1e foto is onze prachtige serie Ramon, met een hele mooie beton look. Hiernaast is de serie Lester binnengekomen, met een mooie groene kleur. De pleinen hebben hierdoor ook een ander uiterlijk gekregen, waardoor we weer up to date zijn. Kom snel kijken, er zit vast iets prachtig moois voor u bij!tuincentrum de Koning, echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

Nieuwe potten serie Ramon bij tuincentrum de Koning

Nieuwe potten serie Lester bij tuincentrum de Koning

Nieuwe pleinen geetaleerd bij tuincentrum de Koning

 nieuwe verse kamerplanten binnen gekregen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Facebook pagina Tuincentrum de Koning

Uiteraard vindt u op Facebook ook een Facebookpagina van Tuincentrum de Koning. Met acties, aanbiedingen,  reclame folder, foto's van onze nieuwste woonplanten, tuinplanten, potterie, ja gewoon te veel om op te noemen!

Dus houd ook onze Facebookpagina in de gaten! Klik op vind ik leuk, en u krijgt alle acties, aanbiedingen, in uw nieuwsoverzicht!

Facebookpagina tuincentrum de Koning


En of we trots zijn

Van tuincentrumoverzicht hebben wij een certificaat ontvangen, dit omdat wij vele 5 sterren referenties hebben mogen ontvangen van onze klanten.

"Uw klanten hebben al vele tevreden recensies geschreven op Tuincentrum Overzicht. Een compliment voor u en alle medewerkers"

Enorm bedankt beste mensen! Wij hebben een certificaat met 5 sterren gekregen!

Kwaliteitscertificaat ontvangen van tuincentrumoverzicht!

Wilt u ook nog een #recensie plaatsen op tuincentrumoverzicht voor tuincentrum de Koning, dan maakt u kans op een tuinbon van 25,- van tuincentrumoverzicht. Klik op de volgende link https://www.tuincentrumoverzicht.nl/tuincentrum-de-koning-rohel , schrijf een recensie voor ons tuincentrum, en maak ook kans op een tuinbon ter waarde van 25,-

 


 

Schrijf in en WINGeef u op voor onze Email NIEUWSBRIEF en ontvang als eerste

  • onze folder
  • kortingskaarten
  • tips, nieuws & info

Telkens bij 50 nieuwe inschrijvingen verloten wij één Tuin- of woonplant van de maand!

Rechts onder in deze pagina kunt u zich aanmelden!
Na aanmelding ontvangt u een email van ons om het aanmeldproces te voltooien.

 

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wij laten u combinaties zien, wat u zoal met alle artikelen kunt doen, mocht u er niet uitkomen dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar, ze adviseren u graag, zodat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Graag tot ziens bij Tuincentrum de Koning ...waar de klant ook koning is!

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in...

* verplicht veld