Nieuws

Wat een gezelligheid met ons kerst team!

Wij verwelkomen u graag in onze mooie kerstshow, en staan klaar voor al uw vragen!

Hierbij willen wij ook Inuz Attitude For Women bedanken voor het mede mogelijk maken van deze mooie sjaals.

Welkom bij de kerstshow van Tuincentrum de Koning!

kerstshow tuincentrum de Koning

Kerstteam tuincentrum de Koning staat voor u klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kerstbomen Theresiahuis & ziekenhuis Tjongerschans!

Deze kerstbomen mocht tuincentrum de Koning optuigen voor Theresiahuis en ziekenhuis Tjongerschans.

Voor Theresiahuis mochten wij kerstbomen met verlichting klaar maken. En ook voor ziekenhuis Tjongerschans mochten wij kerstbomen optuigen, een prachtig iets waar wij enorm trots op zijn!

Kerstboom met verlichting voor Theresiahuis

kerstbomen opgetuigd bij ziekenhuis tjongerschans

kerstbomen opgetuigd bij ziekenhuis tjongerschans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Woonplant van de maand decemder

Amaryllis

Woonplant van de maand Amaryllis Helemaal 'feestdagen', maar toch net even anders, want Amaryllis brengt als woonplant zowel verstilling en luxe in je interieur, om lang van te genieten.

Winterwonder

Stijlvolle en sensuele Amaryllis is verkrijgbaar in vele variëteiten en rijke aardse kleuren. Grote kracht van deze woonplant is haar gedaanteverwisseling. Uit een bol komt een holle, statige stengel waaraan gladde knoppen komen. Die openen zich tot volumineuze kelken met fluweelachtige bloemblaadjes in wit, zalm, rood, roze of zelfs groen. De bloemen kunnen tot wel 20 cm breed worden. Heel spectaculair, vooral omdat je al die pracht niet verwacht uit die gestileerde steel, al helemaal niet in de wintermaanden. Lees meer....

 


 

Tuinplant van de maand december

Kerstplanten

Buxus, Laurus en Chamaecyparis

Tuinplant van de maand december kerstplanten Buxus Laurus en ChamaecyparisNaast de bekende kerstboom zijn er drie mooie groenblijvende planten die we tot kerstplant kunnen omtoveren: Buxus, Laurus en Chamaecyparis. Voor de deur, in de tuin of op het balkon geeft u deze permanente planten een gloedvolle metamorfose met sfeerverlichting en kerstversiering.

Buxus, Laurus en Chamaecyparis

Tuinplant van de Maand december: Kerstplanten Buxus staat ook bekend onder de namen ‘palmboompje’ en ‘buksboom‘. De altijd groene takjes symboliseren het leven, heel toepasselijk met Kerstmis. Deze wintergroene en bladhoudende heester geeft structuur aan een tuin, balkon of terras, juist ook in de winter. Bovendien vangen de bladeren van de Buxus fijnstof uit de lucht op. Nog een mooie karaktertrek van de Buxus: u kunt de plant in bijna elke gewenste vorm knippen. Lees meer....

 

 


 

Volop kerstbomen te koop van klein tot groot bij tuincentrum de Koning!

Er zijn weer volop kerstbomen verkrijgbaar binnen ons tuincentrum in verschillende maten!
De kerstboom maten variëren van 60 cm tot 4 a 5 meter.

Na aankoop van een levende kerstboom wordt deze gratis voor u ingepakt!

Volop kerstbomen verkrijgbaar bij tuincentrum de koning
 Te koop kerstbomen tuincentrum de koning frieslandTe koop kerstbomen bij tuincentrum de koning

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kleine meisjes worden groot - Kerstshow Sfeervol & inspirerend

 

Kerstshow 2017 bij tuincentrum de KoningAl jaren bouwen we bij tuincentrum de Koning de kerstshow, toch was het dit jaar anders dan andere jaren. Voorheen kwam de kerstshow met name op Peter en Andriesje en ons geweldige team aan. Mijn moeder paste op de kinderen, maakte het eten klaar, en met zijn allen schoven we dan aan tafel. Waarna we heerlijk van het eten smulden wat mijn moeder gemaakt had. Aan het eind van de dag nam ze onze dochters even mee naar de kerstshow, en eigenlijk elk jaar kregen ze van Beppe een advent kalender met in elke dag een chocolaatje. Wat een feest! Maar kleine meisjes worden groot, zo groot dat zij ons nu ook mee helpen om de kerstshow vorm te geven en op te bouwen. En onze kinderen niet alleen, ook de partners van onze kinderen helpen geweldig mee. En niet te vergeten lieve mensen die onverwachts voor je neus staan, en zeggen wat kunnen we voor jullie doen? Zo is onze kerstshow dus als een familie opgebouwd, een kerstshow welke warmte uitstraalt, letterlijk! En sfeer, want wat hebben we wat afgelachen tijdens de opbouw van de kerstshow. Dus u zult nu begrijpen waarom wij hart en ziel hierin gezet hebben, samen als familie hebben wij een warme kerstshow opgebouwd vanuit ons hart! Lees meer....

                                                                                                                                                  


 

Nieuwe woonaccessoires

Er zijn weer mooie nieuwe woonaccessoires binnen gekomen bij tuincentrum de Koning, echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

Nieuwe woonaccessoires bij tuincentrum de Koning

Nieuwe woonaccessoires bij tuincentrum de Koning

Nieuwe woonaccessoires bij tuincentrum de Koning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Facebook pagina Tuincentrum de Koning

Uiteraard vindt u op Facebook ook een Facebookpagina van Tuincentrum de Koning. Met acties, aanbiedingen,  reclame folder, foto's van onze nieuwste woonplanten, tuinplanten, potterie, ja gewoon te veel om op te noemen!

Dus houd ook onze Facebookpagina in de gaten! Klik op vind ik leuk, en u krijgt alle acties, aanbiedingen, in uw nieuwsoverzicht!

Facebookpagina tuincentrum de Koning


En of we trots zijn

Van tuincentrumoverzicht hebben wij een certificaat ontvangen, dit omdat wij vele 5 sterren referenties hebben mogen ontvangen van onze klanten.

"Uw klanten hebben al vele tevreden recensies geschreven op Tuincentrum Overzicht. Een compliment voor u en alle medewerkers"

Enorm bedankt beste mensen! Wij hebben een certificaat met 5 sterren gekregen!

Kwaliteitscertificaat ontvangen van tuincentrumoverzicht!

Wilt u ook nog een #recensie plaatsen op tuincentrumoverzicht voor tuincentrum de Koning, dan maakt u kans op een tuinbon van 25,- van tuincentrumoverzicht. Klik op de volgende link https://www.tuincentrumoverzicht.nl/tuincentrum-de-koning-rohel , schrijf een recensie voor ons tuincentrum, en maak ook kans op een tuinbon ter waarde van 25,-

 


 

Schrijf in en WINGeef u op voor onze Email NIEUWSBRIEF en ontvang als eerste

  • onze folder
  • kortingskaarten
  • tips, nieuws & info

Telkens bij 50 nieuwe inschrijvingen verloten wij één Tuin- of woonplant van de maand!

Rechts onder in deze pagina kunt u zich aanmelden!
Na aanmelding ontvangt u een email van ons om het aanmeldproces te voltooien.

 

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wij laten u combinaties zien, wat u zoal met alle artikelen kunt doen, mocht u er niet uitkomen dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar, ze adviseren u graag, zodat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Graag tot ziens bij Tuincentrum de Koning ...waar de klant ook koning is!

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in...

* verplicht veld