Zijdebloemen en planten

Toon filter Verberg filter
Geen producten gevonden

Bijna niet van echt de onderscheiden!

Binnen de webshop van tuincentrum De Koning is een uitgebreide afdeling met zijdebloemen en -planten. Waarvan de sfeervolle voorjaar kleuren nu weer binnen zijn in ons tuincentrum in Rohel, nabij Joure en Heerenveen. Een combinatie van een trendy pot met een zijde orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet daarnaast een mooi boeket van zijdebloemen in een prachtige glazen vaas in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. Daarnaast maken wij ook graag voor u een zijden bloemstuk in de prachtige Voorjaarskleuren voor op de tafel in uw huiskamer!.

In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan seizoen bloemen, planten en decoratieve takken.

Bedrijven

Ook als u een bedrijf heeft, dan staat een zijden bloemstuk op de balie zeer verzorgd. Of een mooie grote zijdeplant in uw kantoor, is niet van echt te onderscheiden, en u heeft er geen omkijken naar. Graag vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn! Bel ons vrijblijvend voor een afspraak  0513-551331. Dan komen we samen vast tot een creatieve oplossing!

Naast onze zijdebloemen en planten hebben wij een zeer ruim assortiment bloempotten en glazen vazen welke u perfect kunt combineren met de zijdeplanten of zijdebloemen. En wilt u graag binnen ons tuincentrum een keuze maken dan helpen wij u graag! Wij heten u van harte welkom bij tuincentrum De Koning op de Meerweg 3 in Rohel.