Kerstshow opening tuincentrum de Koning Rohel, Friesland

Kerstshow opening tuincentrum de Koning Rohel, Friesland

Het is bijna weer zover, de altijd gezellige speciale kerstshow 2018 opening bij tuincentrum de Koning op de Meerweg 3 in Rohel, Friesland, nabij Joure en Heerenveen. Door de jaren heen weten vele klanten onze kerstshow in Friesland al te vinden. Maar bent u nog niet eerder bij ons geweest, laat ons u dan verrassen! Want ieder jaar weer combineren wij unieke producten en kleuren tot een vernieuwde kerstshow. Onze kerstcollectie is dit jaar weer met de grootste zorg uitgezocht. Zodat wij u de nieuwste kersttrends kunnen laten zien in een decoratieve stijl zoals u van tuincentrum de Koning gewend bent.

Kerstshow 2018 opening met vele compleet opgesierde kerstbomen ter inspiratie te zienKerstshow 2018

Kerstshow 2018 is weer anders, méér gedurfd, en weer spectaculairder. "Maar wat altijd weer terugkomt is de warme gezellige kerstsfeer welke wij uit willen stralen naar u als klant!" Vele kerstartikelen passeren de revue in onze kerstshow. U vindt bij ons alles om het binnen en buiten gezellig te maken voor een warme kerst bij u thuis! Van kunstkerstbomen niet van echt te onderscheiden tot kerstversiering en kerstverlichting voor binnen én buiten! Kerstballen, kerstslingers, kerstdecoratie en kant en klare kerstbomen als voorbeelden te zien.

Wij heten u welkom bij de opening van kerstshow 2018!

Wij heten u van harte welkom op woensdag 24 oktober van 10:00 tot 21:00 uur bij onze speciale kerstshow opening op de Meerweg 3 in Rohel, Friesland. Nabij Joure en Heerenveen. Met diverse stands en een modeshow welke wordt gegeven door Yok Yok uit Joure. Hiernaast is er in ons tuincentrum een koffie en thee gedeelte om bij te komen in een gezellige kerstsfeer, waar ook heerlijk gebak verkrijgbaar is van Bakkerij Breimer!

U komt toch ook?

kerstshow 2018 opening bij tuincentrum de Koning Rohel, Friesland