Kerstshow geopend bij tuincentrum de Koning Rohel, Friesland

Kerstshow geopend bij tuincentrum de Koning Rohel, Friesland

Het is zover, de altijd gezellige kerstshow 2018 is geopend bij tuincentrum de Koning op de Meerweg 3 in Rohel, Friesland, nabij Joure en Heerenveen. Door de jaren heen weten vele klanten onze kerstshow in Friesland al te vinden. Maar bent u nog niet eerder bij ons geweest, laat ons u dan verrassen!

Unieke producten en kleuren

Ieder jaar weer combineren wij unieke producten en kleuren tot een vernieuwde kerstshow. Onze kerstcollectie is dit jaar weer met de grootste zorg uitgezocht. Zodat wij u de nieuwste kersttrends kunnen laten zien in een decoratieve stijl zoals u van tuincentrum de Koning gewend bent.

Kerstshow 2018

Kerstshow 2018 is weer anders, méér gedurfd, en weer spectaculairder. "Maar wat altijd weer terugkomt is de warme gezellige kerstsfeer welke wij uit willen stralen naar u als klant!" Vele kerstartikelen passeren de revue in onze kerstshow. U vindt bij ons alles om het binnen en buiten gezellig te maken voor een warme kerst bij u thuis! Van kunstkerstbomen niet van echt te onderscheiden tot kerstversiering en kerstverlichting voor binnen én buiten! Kerstballen, kerstslingers, kerstdecoratie en kant en klare kerstbomen als voorbeelden te zien.

Kika kerstbal

Nieuw is dit jaar ook dat we met vele tuincentrums mee doen aan de actie om geld in te zamelen voor Kika. Kika is een stichting welke zich inzet voor kinderen welke de erge ziekte kanker ondergaan. Twee van deze kinderen hebben een mooie kerstbal gemaakt. En daarom willen wij u vragen een #kikakerstbal te kopen. En tuincentrum De Koning geeft van elke verkochte #kikakerstbal € 2,50 aan Kika! Laten we proberen met zijn allen een succes te maken van deze actie, zodat er veel geld wordt ingezameld voor de #kikakinderen

Wij heten u welkom bij tuincentrum De Koning binnen onze Sfeervolle kerstshow 2018 op de Meerweg 3 in Rohel

U komt toch ook?