Kamerplanten

Bestel uw kamerplanten online in de webshop van Tuincentrum De Koning!

Bij Tuincentrum de Koning vindt u een groot assortiment bloeiende kamerplanten en groene kamerplanten. U kunt online in onze webshop kamerplanten kopen van varens tot cactussen tot grote palmen, Yucca’s en orchideeën. Of u nu een kleine kamerplant, een grote kamerplant of een kamerplant in pot online wilt kopen, het kan allemaal in de webshop van tuincentrum De Koning in Rohel! 

Kamerplanten, bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, kamerplant in binnenpot, pot plant combinatie, bij tuincentrum De Koning

Kamerplanten in ieders prijsklasse!

Daarnaast is er binnen de webshop van De Koning voor iedere prijsklasse wel iets te vinden. Zoekt u planten welke over zonlicht kunnen of juist planten welke in schaduw kunnen staan? Deze eigenschappen staan duidelijk bij de kamerplant vermeld. Maar komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken, bel ons 0513-551331 of stel uw vraag door ons een Whatsapp te sturen naar ons mobiel telefoonnummer  06-39870796

Zoveel kamerplanten soorten zoveel wensen!

U vindt binnen onze webshop vele kamerplant soorten welke wij naar uw wens proberen aan te bieden. Populair in kamerplanten zijn onder andere de volgende kamerplanten:

  • Philadendron 
  • Monstera
  • Begonia 
  • Graslelie
  • Alocasia
  • De klimop
  • Scindapsus
  • Peperomia
  • Pannekoekplant
  • Dracaena Reflexa

Maar vindt u in onze webshop niet de kamerplant welke u zoekt? Bel dan naar ons tuincentrum in Rohel 0513-551331 of stuur ons een Whatsapp  06-39870796 Dan kunnen wij proberen deze kamerplant van uw wens te bestellen. Bel of Whatsapp gerust, wij helpen u graag! 

Zoekt u een cadeau? Geef een trendy kamerplant in pot als cadeau!

Geef een trendy kamerplant in pot cadeauZoekt u voor een vriend of vriendin een leuke, trendy kamerplant in pot als cadeau? Ook hierin vindt u in alle prijsklassen een leuk cadeau welke wij aan huis van uw vriend of vriendin kunnen bezorgen binnen de volgende regio! En natuurlijk hebben wij allerlei leuke kaarten om uw boodschap hierin kenbaar te maken. Dit maakt uw cadeau helemaal af!

De juiste voeding voor het aanplanten van uw kamerplant

Heeft u ook potgrond nodig voor het aanplanten van uw kamerplant? Hiervoor heeft u de juiste voeding nodig. U kunt hierbij kiezen uit diverse soorten potgrond voor o.a. orchideeën, cactussen en varens. Maar twijfelt u er aan welke potgrond u nodig heeft? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken, bel ons tuincentrum 0513-551331 of Whatsapp uw vraag naar ons mobiel nummer 06-39870796 Samen komen we tot de juiste oplossing!

Potgrond speciaal met extra voedingsstoffen

Zo hebben wij ook potgrond speciaal met extra voedingsstoffen. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. 

Al met al heeft u genoeg keuze in kamerplanten in de online webshop bij uw tuincentrum in Rohel. Daarnaast bieden wij u online natuurlijk dezelfde Service als welke u gewend bent van tuincentrum De Koning. Ons motto is en blijft: Tuincentrum De Koning “Waar de klant ook Koning is!”

En wilt u ons tuincentrum bezoeken, dan heten wij u van harte welkom op de Meerweg 3 in Rohel. In de buurt van Joure en Heerenveen. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Koning in Rohel!

Tip van de dag

Gebruik voor uw potten en bakken altijd goede potgrond - de planten moeten immer in die minimale hoeveelheid grond maximaal presteren.

Toon filter Verberg filter
Geen producten gevonden