Digitaal fotoalbum tuincentrum De Koning Rohel

De dagen worden alweer korter. En net wanneer je bedenkt de tuin op te ruimen, krijgen we misschien ook nog een mooie nazomer in ons land. Ons digitaal fotoalbum laat u zien dat ons tuincentrum in Rohel, nabij Joure en Heerenveen vol staat met prachte groene en bloeiende planten. U vindt een ruim assortiment Voorjaarsbollen, welke u eind september kunt planten. Begin met de eerste voorjaarsbloeiers, zoals krokussen en sneeuwklokjes. Stop deze zo snel mogelijk in de (pot)grond, anders drogen ze uit.

Fleur uw tuin of balkon op

Fleur uw tuin of balkon op door bij- en vlindervriendelijke laatbloeiers te planten of in een mooie, grote pot te zetten.
Zoals 

  • Hemelsleutel (Sedum spectabile)
  • Koninginne- of leverkruid (Eupatorium) 
  • Zonnehoed (Echinacea of Rudbeckia)
  • Zonnekruid (Helenium)
  • Herfstasters, herfstanemonen en herfstcyclamen.
  • Of plant een wintergroene haag of een bessenstruik. 

Gezelligheid in huis

Nu de dagen korter worden, wilt u ook gezelligheid in huis. Daarom hebben wij bij tuincentrum De Koning pleinen geëtaleerd met groene en bloeiende kamerplanten en daarnaast de mooiste pot plant combinaties. Op deze manier kunt u inspiratie opdoen. Maar natuurlijk helpen wij u graag om een mooie pot plant combinatie samen te stellen in uw prijsklasse! Stiekem zitten we ook alweer te denken aan de kerst, waarmee wij achter de schermen al druk bezig zijn met onze gezellige warme kerstshow. Waar u zich al gauw voor kunt inschrijven op onze website, Dit alles om rekening te houden met elkaar! Hiervoor zullen wij u ruim op tijd inlichten! Voor nu kunt u het in huis ook al zeker gezellig maken! Met onze prachtige sfeerartikelen en kaarsen van Bolsius. U vindt het allemaal bij tuincentrum De Koning in Rohel! Nabij Joure en Heerenveen en in de buurt van Echtenerbrug. Wij hopen dat u ons na het bezichtigen van ons digitale fotoalbum zult bezoeken op de Meerweg 3 in Rohel. Welkom bij tuincentrum De Koning!

Hartelijke groet en tot ziens, Peter en Andriesje en team tuincentrum De Koning. Waar de klant nog altijd Koning is!

Voorjaarsbollen

Voorjaarsbollen

Adenda diverse kleuren

Adenda diverse kleuren

Adenda

Adenda

Groot assortiment tuinplanten

Groot assortiment tuinplanten

Bolchrysanten zijn er ook weer!

Bolchrysanten zijn er ook weer!

Hedera

Hedera

Ilex - het nieuwe buxus

Ilex - het nieuwe buxus