Digitaal fotoalbum tuincentrum De Koning Rohel

Ons digitaal fotoalbum laat u zien dat tuincentrum De Koning in Rohel Friesland, nabij Joure en Heerenveen vol staat met prachtige groene en bloeiende tuinplanten en kamerplanten! Binnen ons tuincentrum in Rohel vindt u alles voor uw tuin, terras en voor het balkon! En wilt u een eigen buitenpot opgevuld hebben met een mooie plant combinatie, wij helpen u graag! Of zoekt u nieuwe buitenpotten of manden, ook hierin staan we u graag te woord!

Gezelligheid in huis

We zoeken ook gezelligheid in huis, en hiervoor bent u in ons tuincentrum in Rohel ook op de juiste plek! Waar u een overzichtelijke nieuwe kamerplanten afdeling ziet met groene en bloeiende kamerplanten, grote kamerplanten, vetplanten en cactussen, en daarnaast de mooiste pot plant combinaties. Via ons fotoalbum kunt u goed inspiratie opdoen. En natuurlijk helpen wij u graag om een mooie pot plant combinatie samen te stellen in uw prijsklasse! Wilt u een cadeau geven, wij pakken het feestelijk voor u in! Bel ons tuincentrum in Rohel 0513-551331 en bestel tuinplanten, bomen, coniferen, heesters of kamerplanten. Na uw telefoontje staan ze in ons tuincentrum in Rohel voor u klaar!

Daarnaast kunt het ook in uw huis gezellig maken met onze prachtige sfeerartikelen en onze nieuwste serie kaarsen van Spaas. Of een kamerplant in een sfeervolle binnenpot.  U vindt het allemaal bij tuincentrum De Koning in Rohel! Nabij Joure en Heerenveen. Bekijk ons digitale fotoalbum en geef de bestelling van uw keuze telefonisch aan ons door 0513-551331! Of bestel de plant van uw keuze nu in onze online webshop!

Hartelijke groet en graag tot ziens, team tuincentrum De Koning. Waar de klant altijd Koning is!

Droogbloemen

Droogbloemen

Waterplanten

Waterplanten

Lavendel

Lavendel

Rozen

Rozen

Klimplanten

Klimplanten

Hortensia

Hortensia

Coniferen van klein tot groot

Coniferen van klein tot groot