Digitaal fotoalbum tuincentrum De Koning Rohel

Zeker in deze tijden wilt u de sfeer en het interieur graag gezellig maken. Ons digitaal fotoalbum laat u zien dat tuincentrum De Koning in Rohel, nabij Joure en Heerenveen vol staat met prachtige groene en bloeiende planten!

Gezelligheid in huis

We zoeken gezelligheid in huis, en hiervoor bent u in ons tuincentrum in Rohel ook op de juiste plek. Er staan bij tuincentrum De Koning pleinen geëtaleerd met groene en bloeiende kamerplanten en daarnaast de mooiste pot plant combinaties. Via ons fotoalbum kunt u goed inspiratie opdoen. En natuurlijk helpen wij u graag om een mooie pot plant combinatie samen te stellen in uw prijsklasse! Bel ons tuincentrum in Rohel 0513 551331 en bestel tuinplanten, bomen, coniferen, heesters of kamerplanten.

U kunt het ook in uw huis gezellig maken met onze prachtige sfeerartikelen en onze nieuwste serie kaarsen. Of een kamerplant in een sfeervolle binnenpot.  U vindt het allemaal bij tuincentrum De Koning in Rohel! Nabij Joure en Heerenveen. Bekijk ons digitale fotoalbum en geef de bestelling van uw keuze telefonisch aan ons door 0513-551331!

Hartelijke groet en tot ziens, team tuincentrum De Koning. Waar de klant altijd Koning is!