http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.zijdebloemen-2gk-is-110.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.zijdebloemen-3gk-is-110.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.zijdebloemen-1gk-is-110.pnglink

Zijde & Foam bloemen en planten


Zijdebloemen

Tegenwoordig zijn zijdebloemen bijna niet meer van echt te onderscheiden. Bij Tuincentrum de Koning vindt u een zeer uitgebreide collectie zijdebloemen met o.a. populaire bloemen als rozen, hortensia's, orchideeën en gerbera's.
De zijden bloemen zijn per stuk te koop. Zo stelt u zelf een boeket of bloemstuk samen. Ideeën doet u op aan de hand van voorbeelden die door ons gemaakt zijn en opgesteld staan in het tuincentrum.
Zijden bloemen zijn ook een goed alternatief op plaatsen waar  "echte" bloemen geen lang leven hebben.

Foambloemen

De foam bloemen in ons assortiment zijn van een erg mooie kwaliteit, daarnaast zijn ze makkelijk te verwerken doordat er ijzerdraad in de foam bloemen is verwerkt. De foam bloem is los te verwerken op een schaal, in een mooie vaas of in combinatie met meerdere foam bloemen als boeket. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten en geven net even de sfeer die de woonkamer of slaapkamer nog mist.

 

Zijdeplanten

Ons assortiment zijdeplanten is zo echt, dat u wel twee keer moet kijken om te geloven dat de planten van zijde zijn! Als levende planten geen optie zijn, bestaat altijd de mogelijkheid uw omgeving te verrijken met behulp van zijdeplanten. Met zijdeplanten heeft u alle voordelen van echte planten, zonder de beperkingen die echte planten wel hebben.

Zijdeplanten zijn onderhoudsvrij.

Wij leveren ook aan de zakelijke markt. Voor de inrichting van zakelijke- en openbare ruimten zijn kunstplanten uitermate geschikt. Niet zonder reden want zijdeplanten zijn onderhoudsvrij, zien er altijd fris en groen uit, zijn ongevoelig voor temperatuurverschillen en hebben een zeer lange levensduur.