http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.binnenpotterie2gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.glaswerk2gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.binnenpotterie1gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.glaswerk1gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner-potten-3gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner-potten-1gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner-potten-5gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner-potten-6gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner-potten-2gk-is-113.pnglink
http://www.tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.glaswerk3gk-is-113.pnglink

Binnen & Buitenpotterie

In ons tuincentrum hebben wij een zeer ruime keuze in potterie.

Buitenpotterie van verschillende merken:


Elho
Elho is een groeiend en zeer succesvol familie bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof potten en aanverwante producten. De producten van Elho zijn voorzien van nieuwe vormen en trendy kleuren en zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal geschikt voor iedere tuin, terras, balkon en interieur.

In Tuincentrum de Koning vind u onder andere de lijnen Torino Campana, Corsica, Barcelona, Berlin en de serie Pure Soft van Elho.

 Ter Steege

De Artstone Ella collectie kenmerkt zich door zijn moderne en modieuze vierkante vormen. Elke pot is voorzien van een drainagesysteem zodat de potterie voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt is. Naast het grote voordeel dat Artstone licht van gewicht is, zijn ze tevens vorstbestendig, milieuvriendelijk, recyclebaar en voorzien van een drainagesysteem.
Artstone Ella leent zich ook zeer goed als basis voor een kleine vijver op balkon of terras.

Onze Ella potterie is verkrijgbaar in de het zwart.

 

 

Van der Leeden Mandwerk.

Bij Tuincentrum de Koning vindt u een groot assortiment traditioneel mandwerk en decoratie artikelen voor huis en tuin. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Ook salim en rotan manden zijn niet meer uit het assortiment weg te denken. Naast de traditionele ‘bloempot’ modellen zijn er onder andere hanging baskets, balkonbakken, wand- en hengselmanden.

 

Binnenpotterie van verschillende merken:
Ter Steege

De binnenpotterie van Ter Steege bestaat onder andere uit de beste kwaliteit Keramiek, welke veelal uit Midden Europa en het Verre Oosten komen. Bij Tuincentrum de Koning vind u de nieuwste series en modellen bloempotten en de mooiste complete series indoor potterie als Rhone, Graca, Bric, Anna Sand en de Wicker Canvas series.

 
Edelman

Ontwikkelaars van succesvolle concepten voor huis & tuin decoratie. De doelstelling van Edelman is om een toonaangevende nationale en internationale rol te spelen op het gebied van sfeerproducten.

Dankzij opvallende, unieke en effectieve ontwerpen van de stijlafdeling van Edelman, zijn de producten  duidelijk herkenbaar voor de consument. Behalve de binnenpotterie series Vera en Tusca vindt u bij Tuincentrum de Koning ook decoratieve sfeerartikelen voor binnen en buiten en Kunstkerstbomen van Edelman.

Hakbijl Glas

Het opvallend brede assortiment van Hakbijl glas bestaat uit een groot aantal basis producten maar onderscheidt zich vooral door de grote hoeveelheid in eigen beheer gemaakte trendy ontwerpen en designs.